Wednesday, October 31, 2012

Barbie Girl


That day hantar Ireen lewat sikit to school. Sampai2 je budak2 tengah practise. Ireen masuk dalam terus amek blue pom pom dia and join. So apelagi saya cepat2 record!

Spot her? She's the tiniest! 

Oh my look at my girl dancing and remembering the steps. Terkejut mummy. And kelakar pun ada. Parents memang always praising their kids kan haha. She is so small compared to kawan-kawan lain. Walaupun kecil in size, tapi ligat dia tak padan dengan kecik. Since dapat record dia practise ni, semuaaa orang dia tunjuk dance ni. doplohpatjam asek barbie girl sampai mummy cannot take it anymore hahahaa. Tak sabar nak tengok dia perform this saturday. Janganlah buat perangai macam abang last year. And oh dia juga adalah salah seorang pelajar cemerlang bahahaaahahaaa. Strike ok 3 taun berturut2 dapat award pelajar cemerlang since baby. Ireen Ireen u make my day! 

2 comments:

~Mrs Fred~ said...

hahaha. so cute!! I couldnt recalled if her mommy also did the same thing.. hehe..

sha said...

Mummy dulu during childhood adalah sangat pemalu. Duk diam2 je sungguh la x adventure haha