Thursday, November 1, 2012

Selain blog


Lack of update dekat blog salah satu sebab cliche adalah busy dekat ofis. Towards year end memang selalu macam ni, selalu busy nak settlekan kerja-kera tahun ni, and nak planning utk next year. Lepas tu banyak sangat meeting malas dah nak complain pasal meeting sebab it's da government procedure and culture so hadap je lah.

2nd reason is now saya lebih active at tweeter and instagram!! Ok tak la active mana sebab I don't have much followers pun tapi compare dengan blog memang lagi la sangat tak active. Instagram and tweeter kan instant direct communication sebab tula saya lagi suka. 

So my twitter and instagram adalah @shaema_voila

Ok Bye!

4 comments:

Azhariah Zuber said...

sy tak biasa dgn interface baru. malas dah nk updte blog gak

sha said...

update la update la azaaa :)

a.z.n.e.e said...

aik ko ada instagram??
mcm aku x follow je ko lg...

sha said...

aznee - mari kita follow menfollow