Tuesday, September 11, 2012

Raya ke berapa ntah lost dah hehe

Hamek.
Kemahen panjang lagi title. Hehe.
Raya yang ke berapa ntah my family (hubs side) decided nak berphotoshoot raya di rumah saya.
Sebab memang belum ada sesi bergambar beramai-ramai lagi.

Oh masa cuti merdeka raya haritu, segala makanan laut udang sotong tuh semua sold out ok. Care4, Giant etc licinnn. Pasar tak tau sebab saya tak sempat nak cari dekat pasar. Rakus sungguh rakyat Malaysia masak dan makan.


All of us versi muka along tak nampak


All of us versi skema



 All of us versi belum ready



 All of us yang betul-betul jadi


All of us versi freestyle



All of us versi freestyle 2




 All of us versi gambar tak center



Tengah tunggu tuan rumah masak. 


Cheeky boy



Ireen ready for photoshoot


Adik Intan - Gal - Adik Ireen


Lama mereka tunggu semua orang bersiap *nakbuatcanememangsemuaoranghegeh*



Budak ni memang susah sangat nak atur dia..dia atur diri sendiri haha


Umi Abah n bachelor/bachelorette


Anak2 saya memang begitu. Eh bapak dia pon sama la


Ok mereka lebih sopan


Umar tersepit


Ryann menyebokkk


Ok Bye!


3 comments:

a.z.n.e.e said...

jik...

semua gmbr aku suke...
selamat raya jik...

~Mrs Fred~ said...

so cute! btw, so sweet gambar abah shaem hug mom..hehe..

gaya anak tu soooo like mommy. :p

sha said...

jik - aku pon suke semua gambar! Selamat Hari Raya..ntah bila kita nak jumpa

mrs fred - abah memang sporting habes hehe. gaya anak tu bkn more to daddy ke? daddy selalu yg over haha