Monday, April 16, 2012

Kaw Kaw Burger Bakar





Beef



Chicken





At last kami berjaya!!!!
Muahahaaaaaaa...
Datang oder 5pm, and datang ambik at 8pm. Masa we reached there to pick up around 8.30pm dah close for oder..habes! 
Above pix are Single Cheesy Beef/Chicken with Bacon Stripes. RM 11.50 each.
Paling basic (Patties + Bun) = RM 7.50
Boleh add on bacon stripes, cheesy (xtra cheese like above), cheese (single cheese) or even nak oder as Tower (double, Tower 5, berapa tingkat sukati la)

My verdict as below:
1. Beef patties (hommade) sangat sedap. Chicken patties (hommade of course) macam chicken mcdeluxe nye patties. Rasa daging ayam tu betul-betul la bukan macam chicken patties biasa. I like beef more.
2. I won't buy for cheesy next time. Enough for single cheese. Muak.
3. We cut to half each and I manage to finish half of the beef, and quarter of the chicken. Tu pon paksa-paksa. Kekenyangan.
4. After makan u will regret eating because of the over dosage of the calories..Muahahaaaaaa. Agaknya sebab banyak sangat cheese and daging yang sangat padat.

So tips dia kat sini:
1. Enough for single cheese (kalau ikut my liking la)
2. Untuk sorang makan, single burger pon dah more than enough. Besar kotttt.
3. For Puchong branch, they open at 430pm macam tu, so place your oder, bayar. Dia start grill 7pm. Than 8pm dah boleh collect. Close on Thursday.
4. Biasanya kalao weekend or public holiday, by 830pm burger dah habis.

Must try!!!

Ok Bye!








6 comments:

purplelurve said...

wah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mmg nak sgt try burger ni tp tak pegi2 lagi...tak sabar!!!! :)

sha said...

purplelurve - go n get yours cepat!!! hehe

yana halim said...

wah.....nampak sedap. terlioq dah nih....haisshhh....
belanje seketoi, unty? hehe

sha said...

seketoi? orait :)

hana said...

Burger Abg Burn ke heh? Klu hana even mkn sorg bkn single la. Mesti double! Nafsu badang! Hahaha

sha said...

bkn abg bakar yew..lain..kene cari yang kaw kaw