Thursday, March 15, 2012

Seri Wajah



Adeh..fening nye pale..Nih fening lalat ke fening apa nih?
Sakit pale lain macammmm je nih..
Haiyokkkkkkkk...hehe!


Anyway, perasaan di kala ini adalah ingin bertukar tempat kerja. Walaupun ini baru tahun ke 4 dekat sini, tapi rasa macam dah cukup la kot pengalaman di sini. 
Tak kisah la tukar jabatan/kementerian mana, tapi mesti di Putrajaya of kos.
Saya mau new environment. To re-boost my eager on work, motivation, production, etc.


Tapi, dilema saya adalah, pertama : bos dah cakap dia tak nak sokong pertukaran saya. (I kill u boss) Yang ni kene gosok bos kaw2 dulu. Yang kedua adalah : Saya enggak mauk buat system development. Ewah dah la nak tukar ko boleh demand plak. Saya sayang project management. Sapa kata senang? Susah tau jaga projek. Tapi kalau buat networking pon best jugak. Wpun knowledge networking saya di tahap beginner, saya rela belajar bersungguh-sungguh. Tapi buat sistem?? Euuuwwwww..


Dulu dekat private memang buat sistem la kan, bergelumang dengan codings. Masuk gomen, 1st task still buat sistem. Tapi 1 je. Pastu babai. Saya tak sanggup mengulang bercakap dan berdialog dengan monitor semasa buat sistem dulu.






Ini la reason utama takmo buat system development. Heh!
Ok Bye!



3 comments:

a.z.n.e.e said...

hu? walaupun risau exam dulu mcm sedang2 masak je.. tapi aku mmg x rela ok bermaki2an di depan monitor... huhuhu...

jik, tolong buang mintak password sblm komen kat sini jik.. aku malas nk tapi pepanjang... hehehe

sha said...

jik..aku setting anyone can comment..apesal eh dia mntk pssword? musykil

yana halim said...

pi kat setting ---> comments ----->scroll bawah nmpak show word verification for comment tu klik 'no'.----> save settings.

p/s: salah satu faktor blog tu akak malas nak komen...hehehe..
nih kena taip ticens Worksou pulak dah... tsk..