Friday, April 15, 2011

FlyyyyyDayyyyy



Wuish..lama nya x update. Tiba2 je dah Jumaat. Eh jap2..Jumaat ada pasar malam. *wink*.
Lama nya tak pegi pasar malam putrajaya. 
Lama nya x makan putu bambu sedap. 
Lama nya x makan putu mayam heaven. 
Eh apsal sume lama dengan putu.


Selalu b4 pegi psr malam cakap dengan suami nak beli macam2. 
Sampai pasar malam beli makanan yang sama -  
putu mayam, putu bambu, aym goreng BOB, coconut shake, bihun sup, buah2an and kopok lekor utk ryann. Boring kan.
Pastu smpai rumah ckp asek beli ni je..next time kene beli bnde lain. 
Pastu next time datang eh sedap la putu2 ni sume dah lama x makan nak beli lah .
 -_____-.


Anyway hari selasa haritu kami berholiday dekat Awana Kijal, Kemaman. Love2 the place. Holiday la sangattt..padahal mengendeng suami yang kene jumpa client. Gambar still belum trnsfer so harini membebel dulu without gambar. Eh next week dia kene jumpa client di JB pulak. Nak ikut!. Cek2 organizer..macam boleh je cuti..hamboi ko tiap mggu nak cuti 2 hari banyak santekkk. Sebab santek la nak cuti kan. heh! Nak pegi 6 corner!


Eh ok lah nak kene buat minit meeting, meeting semalam x buat minit lagi dah tu hari2 meeting tadi pon meeting macamana nk buat minit kan. Next week nak pegi JB so minit harus siap harini. (confident je dpt cuti :D)


Ok Bye!






p/s-I'm losing my word lah. tak tau nk update apa sebenanya.

2 comments:

yana halim said...

tulih jgn tak tulih...hehehe..

sha said...

hehe..tu la pasal..