Monday, January 13, 2014

Ermm..Hello..??

Assalam,,

Hellooooo...
 *kreek kreek* --- ni bunyik cengkerik namanya

Relevan lagi tak blog ni ?? Ada ke orang nak baca??
*kreek kreek*

Saya dah full term nak deliver ni..tggu hari..
*kreek kreek*

Start blogging dulu pon masa tunggu hari nak deliver Ireen. Penyakit agaknya tggu hari je teringat blog. Hehe. Ok tak kelakar.
Last entry birthday 3rd Ireen. Dah nak bday 4th dah dia next month. 
*kreek kreek*

Follower saya yang sekerat tu banyak kali tanya kenape tak update. Jawapan saya kau nak baca blog buat apa? Kau tanya je perkembangan aku directly. Lagipun kau sorang dua je yang mintak update. Tapi dia suruh jugak update.
*kreek kreek*

Aku bercerita sorang-sorang ni. Sebab tu bunyik cengkerik je dari tadi. 
*kreek kreek*

Ok lah nanti sambung lagi. Test2 je ni.

Ok Bye!



3 comments:

Hani Sidek said...

kalu tanye dgn ko... gosip pasal org lain la besh.. haha... kalu gosip pasal diri sendirik sila buat kat blog... ahaks!saje je wat komen kasi meriah sket... nak geng dgn cengkerik..

sha said...

hehe..baiklah hani sidek..akan ku update bila aku rajin :D

loancash said...

Hari yang baik: anda memerlukan pinjaman segera untuk menyelesaikan keperluan kewangan anda, kami menawarkan pelbagai dari $ 5,000.00 hingga $ 10,000,000.00 Max pinjaman, kami boleh dipercayai, cekap, cepat dan dinamik, dengan jaminan 100% dan kami juga memberi kredit kepada (. kadar faedah yang dikenakan untuk semua pinjaman habis bulan (3%), jika anda berminat kembali kepada kami melalui (beautfinance@gmail.com) dengan maklumat di bawah ini: nama penuh: Negara: Jumlah alamat pinjaman : Tempoh: Umur: Jantina: Pekerjaan: nombor telefon: Terima kasih. Saya menanti tindak balas segera anda
Whats aplikasi +919971767157