Monday, January 13, 2014

Ermm..Hello..??

Assalam,,

Hellooooo...
 *kreek kreek* --- ni bunyik cengkerik namanya

Relevan lagi tak blog ni ?? Ada ke orang nak baca??
*kreek kreek*

Saya dah full term nak deliver ni..tggu hari..
*kreek kreek*

Start blogging dulu pon masa tunggu hari nak deliver Ireen. Penyakit agaknya tggu hari je teringat blog. Hehe. Ok tak kelakar.
Last entry birthday 3rd Ireen. Dah nak bday 4th dah dia next month. 
*kreek kreek*

Follower saya yang sekerat tu banyak kali tanya kenape tak update. Jawapan saya kau nak baca blog buat apa? Kau tanya je perkembangan aku directly. Lagipun kau sorang dua je yang mintak update. Tapi dia suruh jugak update.
*kreek kreek*

Aku bercerita sorang-sorang ni. Sebab tu bunyik cengkerik je dari tadi. 
*kreek kreek*

Ok lah nanti sambung lagi. Test2 je ni.

Ok Bye!



2 comments:

Hani Sidek said...

kalu tanye dgn ko... gosip pasal org lain la besh.. haha... kalu gosip pasal diri sendirik sila buat kat blog... ahaks!saje je wat komen kasi meriah sket... nak geng dgn cengkerik..

sha said...

hehe..baiklah hani sidek..akan ku update bila aku rajin :D