Friday, December 14, 2012

Dating dengan mak-mak

Semalam (12/12/12) adalah best!
Layan gambar dulu.


mak-mak anak dua dan anak tiga












Ok after 8 years tak berdating dengan girl frens, semalam kitorang date. Bila jumpa macam ni without anak and husbands, memang best sangat. Selalu lepak jumpa time raya tak concentrate dengan ank-anak lah, dengan nak 'cover-cover' story dari laki memasing lah, so memang tak best sangat haha. Saya Gigih amek cuti untuk this girl's day out ok. Ok lah dah tak girl lagi, patutnya lady's day out.. tapi nk girl jugak sukati la hehe. Kawan since we were 13..now we are 31. Canggih tak?

Semua orang ada circle of friends since sekolah sampai lah sekarang dah berkerjaya semua kan. Sama la dengan kitorang. Dah jumpa macam-macam jenis orang and dah kawan dengan macam-macam jenis kawan.  But with them memang saya boleh gelak guling-guling, boleh tetibe nangis and sedih, boleh share macam-macam, masing-masing jujur and masing-masing boleh jadi a very good listener to each of us. Itulah kawan-kawan saya.

Atie, Sacky and Wawa..luv u three so muchiooooo!
Hehe.

Ok Bye!








5 comments:

Lia Milla said...

So true my buddy..bkn kata kawan skrg x hepi...(padahal kita cuma berkawan kt sek 3thn je dpt sama..dgn officemate lg lama) but there's just something that unexplainable bout our frenship..x boleh nk tulis n cerita..hya dpt rasa.. Luv u three you much too!

Lia Milla said...

So true my buddy..bkn kata kawan skrg x hepi...(padahal kita cuma berkawan kt sek 3thn je dpt sama..dgn officemate lg lama) but there's just something that unexplainable bout our frenship..x boleh nk tulis n cerita..hya dpt rasa.. Luv u three you much too!

Sakinah said...

Love this entry.... Jgn delete eh, boring2 nak baca... Suka sgt2...Love you all Atie, Wawa, and Shaema so much tooooooooooo....

azhariah zuber said...

dah lama tak kuau dgn gf2 . huhu mesti cuba sekali

sha said...

Lia Millia & Sakinah - :)
Azhariah zuber - mesti2, cuti sehari dan berdating