Friday, June 8, 2012

Pinggang pain

Assalam,


Saya sakit pinggang dah seminggu. Pinggang belah kiri, tp bkn area buah pinggang.
Sakit ni keep coming la.
Haritu kene, tak boleh jalan, tak boleh tidur, tunduk, etc. Pergi urut sekali, x hilang langsung. Pastu urut dgn bibik sorang ni, lega.
Ingatkan pasal swimming, kot la tergeliat mana-mana urat yela nak fullfill resolution 2012 katanya.
So saya stop swimming dalam 3 minggu.
Tiba-tiba kene lagi. Aiikk? Bukan pasal swimming la nih. Sakit tu datang masa saya tengah duduk.
Rasa sakit tu dari slow sampai kuat datang.
Punyela siksa, tak bley tido. Uhukss. Pergi klini doctor kata muscle pain je. Dapat Painkiller je and Fanil cream.
Pastu tak tahan jugak, urut lagi sekali. Bibik urut tu jugak terbaik la..memang byk kurang.
Tapi still cuti utk rest betul-betul. So harini tak dapat pergi swimming, tunggu baik betul-betul.
Rindu giller kat kolam. kolam rindu saya tak? Tskk..


Haritu bawak anak-anak pergi kidzania. Pinggang dah baik sikit panjang langkah saya.
Best!. Nantilah cerita pasal Kidzania.Gambar lum transfer. Semalam bawak camera, cable tak bawak. Harini bawak cable, camera tinggal. Bagusnye.


Ok Bye!

3 comments:

iezam said...

lama tggu blog u nk update..haha..sukala.

~Mrs Fred~ said...

hello, u should go to specialist now! its either with the bladder or gynae matters.. dah gi check blum? jgn tunggu lama2 tau..

sha said...

mrs fred - dh buat appntmnt dgn gynae..mmg rs mcm something wrong kt perut..erkss. thanx 4 ur concern!