Wednesday, July 13, 2011

Mimpi Indah Ke???!!!



Lepas mandi pagi tadi niat nk kejutkan husband tapi nampak dia dah terjaga sambil senyum2.
Bilik agak gelap so nak pegi dekat2 sikit betul ke dia senyum dah terjaga ke ngigau ke apa  lepas tu nampak dia dah lambai suruh datang dekat.


.. I mimpi indah (sambil senyum2)
Ha? indah? mimpi apa?
.. I couple dengan Siti Saleha Nora Elena
Ek Eleh..ingatkan ape
.. Best b, Dia pregnant. I dating dengan dia ..naik 1 kereta..pegi tengok wayang. Tapi i duduk blkg sebab ada member perempuan dia ikut sekali.
?? Buat muka @$%&%^%
.. Lepas tu siap ada music background..mcm dalam drama. I pulak romantik macam Seth Tan.
.. Dia cantik sangat pakai dress. Kat wayang tu kitorang pandang2 macam bagi hint nak keluar sebab nak privacy kan so keluar la dari situ. PAstu jalan2 dating2. EEeee kenapela I terbangun..aduhh..
?? Buat muka lagi @$%&%^%


(Tell me people how would you react when this happens to u??)


Cemana dia leh pregnant???!!!!!
.. Mana la I tau dah dalam mimpi tu dia memang pregnant
(Saya terus bangun terus jalan pegi solat subuh - malas layan)


Lepas solat I terdengar dia mandi sambil pasang lagu OST Nora Elena from MY handphone. OVER!


Tengah siap2 pakai baju dia tak habis lagi cerita mimpi dia tu.
Malas la layan u
.. Sampai hati u taknak layan i
U mimpi pempuan lain, pastu u suke2 citer kat i, pastu suruh i layan u. Huh!
.. HAHAHA
%$(*%$^%^*$^*$
.. B sorry la..
%$(*%$^%^*$^*$
.. Luv u..
%$(*%$^%^*$^*$. U tido toilet malam ni.








Harini rasa macam nak pegi beli dress. Demn!







3 comments:

mafuza said...

jom g beli dress. i teman!
HAHAHA

Muhammad Burn said...

haha.. klako2.

Anonymous said...

ahahhaha... -ija